Webdesign op maat!

Veel gestelde vragen?

Vind hier uw antwoord op veel gestelde vragen!

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de meest voorkomende vragen. Hieronder vind u de lijst met veel gestelde vragen en antwoorden, met betrekking tot het laten maken van een website. Hopelijk zit uw vraag en antwoord er tussen. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Website algemeen:

Kunnen jullie ook een webshop voor mij maken?

Ja, dit is mogelijk. U kunt bij het aanvragen van een offerte aangeven dat u ook een webshop gedeelte wilt. U kunt zelf bepalen hoeveel producten u in de website plaatst. Wanneer wij uw webshop opstarten plaatsen wij max. 15 producten in uw webshop. Wanneer u meer producten in uw webshop wilt plaatsen word hier een meerprijs voor gevraagd.

Wat kost het om een website of webshop te laten maken en met welke extra kosten moet ik rekening houden?

Allereerst worden er kosten gerekend voor het ontwerp en bouwen van de website. Voor een complete website liggen de kosten tussen de €484,- en €1150,- euro (exclusief BTW). Daarnaast hangt het af van uw speciale wensen en noodzakelijke functies waar uw website aan moet voldoen. Voor een gerichte prijsindicatie kunt u het beste een offerte bij ons aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend. Daarnaast moet u rekening houden met terugkomende kosten voor bijvoorbeeld web onderhoud, uw domeinnaam en webhosting.

Kan het niet goedkoper?

Amalgation bied voordelige tarieven voor het ontwerpen van een logo en/of een website. Met onze voordelige tarieven bieden wij particulieren en kleine ondernemingen (MBK) een betaalbare oplossing, om zich met een eigen website online te presenteren. Natuurlijk kan het altijd goedkoper. Tegenwoordig zien we steeds meer studenten web en computer diensten aanbieden voor een heel laag tarief. Vaak word de website opgeleverd zonder BTW bon, waardoor u deze niet kunt opgeven bij de belastingdienst. Vaak word er ook weinig ondersteuning geboden na het opleveren van de website. Wij adviseren u om uw website te laten maken door een erkent/bekent bedrijf.

Waarom moet ik een aanbetaling doen?

Bij Amalgation vragen wij altijd een aanbetaling van 50% van het gehele factuurbedrag. Op deze manier houden wij ons debiteurenrisico zo laag mogelijk en kunnen wij u lage tarieven blijven bieden. Wij vragen hiervoor uw begrip. De eerste betaling dient voldaan te worden na bevestiging van de offerte. Wanneer u de offerte ondertekend aan ons retour heeft gestuurd geeft u tevens aan kennis te hebben genomen van onze algemene voorwaarden. U ontvangt automatisch een factuur van ons via de email. Wij beginnen met het ontwerpen van uw website, zodra wij de offerte van u hebben ontvangen. In deze offerte geeft u aan een samenwerkingsverband aan te gaan met Amalgation. Zodra de website technisch is gerealiseerd en uw website online staat, dient het 2de deel aan ons overgemaakt te worden. Ook hiervan ontvangt u automatisch een factuur van ons via de email. Indien u een maandabonnement, webhosting pakket of domeinnaam bij ons heeft lopen, start ook deze betaling vanaf het moment dat uw Website live gaat. De maandelijkse kosten worden aan het eind van elke maand aan u gefactureerd.

Hoe snel word mijn website/webshop opgeleverd?

De gemiddelde looptijd van het ontwerpen van een website ligt tussen de 2 weken en ongeveer 3 maanden. Dit is afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp van uw website, hoe snel u het materiaal aanlevert en de grote van de website.

Kan ik een geplaatste bestelling nog wijzigen of annuleren?

U kunt een bestelling nog annuleren en wijzigingen aan ons doorgeven, mits u de bevestiging definitief heeft gemaakt door de offerte ondertekend aan ons retour te sturen. Wij beginnen met het ontwerpen van uw website, zodra wij de ondertekende offerte van u retour hebben ontvangen. In deze offerte geeft u aan een samenwerkingsverband aan te gaan met Amalgation en kennis te hebben genomen van onze algemene voorwaarden. Zodra wij gestart zijn met uw ontwerp, is het niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren en zijn wij genoodzaakt het volledig bedrag bij u in rekening te brengen. Wijzigingen mag u altijd schriftelijk opgeven. Wanneer u een wijziging aan ons doorgeeft kan het zijn dat hier een meerprijs voor gerekend word, mits hier geen extra tijd aan verbonden zit. Dit word uiteraard met u besproken.

Hebben jullie ook voorbeelden ter inspiratie?

Ja zeker, neem gerust een kijkje in ons portfolio.

Kan ik mijn website ook zelf aanpassen?

U krijgt van ons een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u altijd inloggen op uw eigen website. Wij zullen u uitleg geven over de werkwijze van het web programma, zodat u zelf wijzigingen kunt aanbrengen. Natuurlijk kunt u ons ook opdracht geven om de wijzigingen voor u uit te voeren.

Passen jullie mijn website ook als als ik dit wil?

U kunt altijd contact met ons opnemen, voor het aanpassen van uw website. Zo hoeft u niets zelf te doen.

Moet ik zelf tekst en beeldmateriaal aanleveren voor mijn website?

Meestal is het gewenst dat u zelf de tekst aanlevert. Elke onderneming is immers uniek en wanneer u zelf de tekst aanlevert kunt u zelf bepalen welke informatie u op uw website wilt plaatsen. Dit is wel zo prettig. Wij zullen de teksten wellicht iets aanpassen naar een website vriendelijke tekst, zodat deze beter aansluit bij de zoekfuncties.

Kunnen jullie teksten voor mij schrijven?

Indien gewenst kunnen wij ook teksten voor u schrijven, en beeldmateriaal aanleveren. Natuurlijk word de tekst eerst aan u voorgedragen en pas op de website geplaatst wanneer u tevreden bent over de tekst.

Mag ik zomaar afbeelding van Google of een andere website op mijn website gebruiken?

Nee, u mag niet zomaar een afbeeldingen van andere websites gebruiken. Maar ook afbeeldingen die u via Google vind, mag u niet zomaar kopiëren en gebruiken voor eigen doeleindes. Op alle afbeeldingen die u vind op internet, zit auteursrecht. Je mag er alleen gebruik van maken, als je toestemming heeft van de maker(s), de afbeelding hebt gekocht of als er expliciet word aangegeven dat de afbeelding gratis gebruikt mag worden.

Werkt mijn website ook op mobiel?

Ja, we kunnen uw website ook optimaliseren voor mobiel gebruik.

Uit hoeveel pagina´s moet/kan mijn website bestaan?

Dit is geheel afhankelijk van uw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Hoe word de website onderhouden?

Het is goed om de website in beweging te houden en regelmatig nieuwe relevante informatie te plaatsen. Ook raden wij aan om de keywords en zoekfuncties regelmatig aan te scherpen. Dit kunnen wij uiteraard voor u doen. Wanneer u regelmatig nieuwe artikelen op uw website wilt laten plaatsen, bieden wij u de mogelijkheid om een maandelijks abonnement af te sluiten.

Kan ik mijn website later nog uitbreiden?

Ja, met het web programma Joomla! zijn er verschillende opties en uitbreidingen mogelijk. U kunt ten aller tijden de website uitbreiden. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uitbreidingen op uw website.

Ik wil graag een bestaand email adres gebruiken. Kan dit?

Ja, u kunt uw huidige e-mailadres behouden. Ook is het mogelijk om meer dan 1 e-mailadres te gebruiken.

 

Vindbaarheid:

Ik zie mijn website niet in de zoekresultaten van Google?

Geen paniek. Uw website is geoptimaliseerd met een aantal zoekwoorden. Google heeft echter een aantal maanden nodig om te zorgen dat de website naar voren komt in de zoekresultaten. Door de website regelmatig bij te werken, bijvoorbeeld door nieuwe artikelen of foto´s te plaatsen, is de kans groter dat uw website hoger eindigt in de zoekresultaten van Google.

Hoe maak ik mijn website bekent en zorg ik dat er meer bezoekers komen?

Naast mond op mond reclame zijn er vele manieren om uw site bekendheid te geven. Wij proberen een website zodanig op te bouwen dat deze in de zoekmachines als Google zo hoog mogelijk tevoorschijn komt. U kunt zelf ook werken aan de bekendheid van uw website door uw webadres op uw reclame, visitekaartjes ect. te drukken.

 

Domeinnaam en webhosting:

Moet ik zelf mijn domeinnaam regelen of kunnen jullie dit voor mij regelen?

U kunt zelf een domeinnaam registreren. Maar wij helpen u natuurlijk graag bij het registreren van een domeinnaam. Daarnaast geven wij u ook graag advies over de keuze voor een geschikte domeinnaam en kijken of deze nog beschikbaar is voor u.

Ik heb al een domeinnaam geregistreerd, kan ik deze behouden?

Als u al een domeinnaam heeft geregistreerd, dan kunnen wij deze gewoon voor u behouden.

Kunnen jullie ook de webhosting voor mij regelen?

Ja, wij kunnen in sommige gevallen ook de webhosting voor u regelen. Echter geven wij dit ook vaak uit handen aan de grotere web hosting providers, die meer capaciteiten kunnen leveren.

 

Logo algemeen:

Wat kost het om een logo te laten maken en met welke extra kosten moet ik rekening houden?

U betaald voor het ontwerpen van een logo bij Amalgation slechts €75 euro (exclusief BTW). Er zijn geen extra kosten ivm het ontwerpen van een logo. Het maken van een logo is ook mogelijk in combinatie met webdesign. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een gerichte prijsindicatie.

Hoe snel word mijn logo opgeleverd?

De gemiddelde looptijd van een logo ontwerp opdracht ligt tussen de 2 en 3 weken. Dit is afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen en al uw wensen in kaart hebben gebracht, gaan wij voor u aan de slag.

Kan ik een logo bestellen in combinatie met webdesign?

Ja, dit is mogelijk in combinatie met webdesign. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kan ik mijn geplaatste bestelling nog wijzigen of annuleren?

Annuleren: U kunt een bestelling nog annuleren, mits u de bevestiging definitief heeft gemaakt door de offerte ondertekend aan ons retour te sturen. Wij beginnen met het ontwerpen van uw website, zodra wij de ondertekende offerte van u retour hebben ontvangen. In deze offerte geeft u aan een samenwerkingsverband aan te gaan met Amalgation en kennis te hebben genomen van onze algemene voorwaarden. Wijzigingen: U kunt een bestelling nog wijzigingen. Wijzigingen mag u altijd schriftelijk opgeven. Wanneer u een wijziging aan ons doorgeeft kan het zijn dat hier een meerprijs voor gerekend word, mits hier geen extra tijd aan verbonden zit. Dit word uiteraard met u besproken.

Naar boven  Terug naar boven

Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u na het lezen van al deze vragen en antwoorden nog steed geen antwoord op uw vraag gekregen? Neem dan gerust contactmet ons op. Wij helpen u graag om al uw vragen te beantwoorden. 

CrossXvest WeightvestCrossXvest WeightVest

Een uniek gewichtsvest geschikt voor iedereen!

Het CrossXvest WeightVest is een multi-inzetbaar gewichtsvest van hoge kwaliteit met verschillende opties voor de gebruiker.

Het CrossXvest WeightVest uitvoerig getest en voorzien van de hoogste kwaliteit materialen. Onze materialen zijn getest tijdens zware omstandigheden in verschillende situaties wereldwijd. Dit om te zorgen voor de allerhoogste kwaliteit  materialen waarmee we al onze producten samenstellen.

 Naar website

Veel gestelde vragen

Vind hier uw antwoord op al uw gestelde vragen.

Meer weten over webdesign bij Amalgation.

Ik heb een vraag

Wat kan Amalgation allemaal voor u betekenen
Webdesign algemene vragen