Webdesign op maat!

Zelf een website maken

Joomla!

Wat is dat?

Joomla! is een populair content management systeem (CMS) voor particuliere en professionele gebruikers.

Joomla! is gratis, open source en één van de meest gebruikte softwarescripts voor het maken van websites. 

Zelf een websiet maken

Oneindig veel mogelijkheden voor uw website!  

Met Joomla! kunt u gemakkelijk zelf aan de slag met het maken van een website. Joomla! is zeer gebruikersvriendelijk en biedt ongekende mogelijkheden. Joomla! wordt door velen geroemd vanwege de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en de vele thema’s en uitbreidingsmogelijkheden. 

Joomla! is gratis voor iedereen en is één van de meest gebruikte softwarescripts voor het maken van websites. 

Met Joomla! creëer je websites zoals netwerken, communities, nieuwsartikelen en fora. Bijna alle instellingen pas je naar eigen wens aan. Je hebt daarbij ontelbare websiteontwerpen en functionaliteiten tot je beschikking. Met de Joomla! Administrator creëer je nieuwe pagina’s en menu’s, voeg je afbeeldingen en video’s toe en installeer je thema’s en extensies.

Wat betekend Content Management Systeem (CMS)? 

CMS is een afkorting voor Content Management Systeem. Alle aspecten binnen de website die u zelf kunt bewerken, zoals bijvoorbeeld (nieuws) artikelen, foto’s, banners, nieuwsbrieven, webshops etc noemen we kort samengevat content.

Waar moet u beginnen!  

Ga naar de website van Joomla! voor meer informatie en om de software te instaleren.  Joomla! installeren is heel eenvoudig. Prober het zelf en kijk hoe eenvoudig het is. Na een paar klikken draait een volledig werkende versie van Joomla! op uw account. 

Joomla!

Start direct met joomla! Ga naar de website van Joomla! om het software programma te downloaden. Op de website vind je tevens support. 

 Joomla! 

Joomla voor elke website!

CrossXvest WeightvestCrossXvest WeightVest

Een uniek gewichtsvest geschikt voor iedereen!

Het CrossXvest WeightVest is een multi-inzetbaar gewichtsvest van hoge kwaliteit met verschillende opties voor de gebruiker.

Het CrossXvest WeightVest uitvoerig getest en voorzien van de hoogste kwaliteit materialen. Onze materialen zijn getest tijdens zware omstandigheden in verschillende situaties wereldwijd. Dit om te zorgen voor de allerhoogste kwaliteit  materialen waarmee we al onze producten samenstellen.

 Naar website

Zelf een eigen website maken met een gratis programma als Joomla!

Joomla! is een populair content management systeem (CMS) voor particuliere en professionele websites.

Joomla is zeer gebruikersvriendelijk en biedt ongekende mogelijkheden.

Creƫer uw eigen website met Joomla! Because open source matters!

Ga zelf aan de slag met het softwareprogramma Joomla! en maak zelf uw eigen website met uniek design en professionele uitstraling.
CMS ofwel Content Management Systeem.