Webdesign op maat!


Amalgation kan tevens zorgdragen voor een professioneel en herkenbaar logo voor uw bedrijf. Dit kan los, maar ook in combinatie met webdesign. Een professioneel logo is essentiel en moet passen bij wat uw bedrijf wil uitsralen.

Een logo laten ontwerpen

Professioneel ontwerp voor een uniek (bedrijfs) logo!

Een logo is meer dan alleen een bedrijfsnaam. Een logo moet een geheel vormen en herkenning van uw bedrijf vormen. Wij zorgen ervoor dat uw logo aansluit bij uw imago en indentiteid van uw bedrijf. 

Na alle informatie te hebben doorgesproken als doelgroep, de gewenste uitstraling en andere relevante informatie als bv gewenste kleur   ect. te hebben besproken, worden de doelstellingen voor het logo ontwerp in kaart gebracht. 

Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat je bedrijf zich professioneel kan presenteren. 

Tijdens het ontwerp proces laat ik mijn inspireren door uw bedrijf en gewenste doelgroep. Wij proberen zoveel mogelijk met u mee te denken over de mogelijkheden voor een origineel en passend logo. Vervolgens zullen wij 3 à 5 logo per mail aan u presenteren. 

Wanneer u een logo heeft gekozen ga ik deze verder voor u uitwerken. Soms zijn hier maar 1 of 2 correctierondes voor nodig en soms wel meer. 

Doorlooptijd voor het ontwerpen van een succesvol logo duurt gemiddeld 2 tot 4 weken. Na het voldoen aan al uw betalingsverplichtingen wordt u eigenaar van het ontworpen logo. 

Waar moet een goed logo aan voldoen?

Een krachtig logo dat bij u past!

Een professioneel logo design zorgt voor herkenbaarheid, benadrukt het onderscheidende vermogen en de geloofwaardigheid van uw bedrijf, produkt of dienst t.o.v. uw concurrentie én zorgt tevens voor een positieve representatie. 

Iedere onderneming is uniek. Daarom maken wij graag een logo geheel naar uw wens. Het logo moet de indentiteit van uw bedrijf weergeven. Het is vaak het eerste wat mensen van uw onderneming te zien krijgen. Het is daarom belangrijk dat er aandacht word besteed aan het ontwerp. 

Om een goed logo te kunnen ontwerpen is het noodzakelijk om te weten wat de doelen zijn van een organisatie, welke doelgroep dient te worden bereikt, etc. Wij zorgen ervoor dat uw logo aansluit bij uw imago en indentiteid van uw bedrijf. Wanneer uw bedrijf zich rich op een bepaalde doelgroep, kunnen wij bv een element in het ontwerp kiezen die deze speciefieke doelgroep aanspreekt.   

Omdat je niet altijd van tevoren kan inschatten waar u het logo allemaal voor gaat gebruiken, moet een logo multi inzetbaar zijn. Word een afbeelding op een lichte of donkere achtergrond gerdrukt en in welk formaat.  Daarom is het belangrijk dat uw logo op donkere en lichte achtergonden toepasbaar is en krijgt u uw logo in verschillende bestandsformn aangeleverd.  

Laat uw logo altijd naar voren komen in al uw communicatie uitingen middelen. Hierdoor gaan mensen uw logo uiteindelijk herkennen. Het is belangrijk dat uw logo een herkenning word voor uw bedrijf.

Heeft u interesse?

Neem dan gerust contact met ons op. 

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van logo´s ontwikkeld door Amalgation;

Christien Veldman Gedragstherapie