Webdesign op maat!

Banner6

Webdesign op maat!

Een gebruiksvriendelijke website!

Een gebruiksvriendelijk website ontwerp zorgt ervoor dat uw bezoekers makkelijk door uw website of webshop heen bladeren en direct de juiste informatie of producten zullen vinden. Hierdoor zullen ze eerder terugkeren naar uw website. Uit onderzoek is gebleken dat het grootste deel van de bezoekers, binnen 3 minuten beslissen of ze op uw website blijven of door klikken. Daarom houden we bij Amalgation van snel, simpel en gemakkelijk! 

Wij kunnen u een totaal pakket bieden en naast een eigentijds ontwerp in uw eigen huisstijl kunnen wij zorg dragen voor de registratie van uw domeinnaam en de webhosting.  

Wanneer wij uw website ontwikkelen, richten wij ons ook op de vindbaarheid van uw website en optimaliseren uw website voor Google.

Uw website altijd goed vindbaarAltijd goed vindbaar

Altijd goed vindbaar met een google vriendelijke website!

Als uw website online staat wilt u natuurlijk ook goed gevonden worden door uw doelgroep. U bent altijd goed vindbaar met een Google vriendelijke website van Amalgation webdesign.

Door uw website te optimaliseren voor Google kunnen klanten uw website makkelijker vinden op internet. Makkelijker vindbaar betekend meer bezoekers/klanten. 

Ook sociale media als Facebook zijn populair om klanten te bereiken. Het is dan ook aan te raden om sociale media integratie op de websites mogelijk te maken. 

 

Domeinnaam

Wij helpen u bij het registreren van uw domeinnaam!

Om een website of webshop op internet te kunnen plaatsen heeft u een domeinnaam en bestandsruimte. Een domeinnaam (bijv. www.digiplek.nl) is een naam die verwijst naar een website net zoals een telefoonnummer verwijst naar een bedrijf of persoon. 

Veel domeinnamen zijn tegenwoordig al bezet. Ook worden (goede) domeinnamen steeds schaarser. Als u een domeinnaam op het oog heeft is het verstandig om registratie niet te lang op zich te laten wachten en zeker niet met anderen erover te praten totdat de registratie voltooid is.

Wat de juiste domeinnaam voor een bedrijf of particulier is, is afhankelijk van de situatie. Amalgation kan u helpen en adviseren bij het kiezen en registreren van uw domeinnaam.

Webhosting

24 uur per dag online!

Webhosting moet u zien als voornamelijk een stukje computergeheugen dat u afneemt van een webhostingprovider. Deze webhostingprovider zorgt ervoor dat uw website 24 uur per dag online staat, backups van de site gemaakt worden en dat u kunt e-mailen. 

Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Vergelijk het bijvoorbeeld met een bestand op uw eigen PC. Wanneer u een brief schrijft in Microsoft Word moet u deze opslaan om hem later nog eens na te kunnen lezen. Met een website werkt het precies hetzelfde. Alleen wordt een site meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de computer van een gespecialiseerd bedrijf dat webruimte aanbiedt. Zo’n bedrijf wordt een webhost of hostingprovider genoemd.  

Wij zorgen ervoor dat uw website 24 uur online is. Voor een jaarlijks of maandelijks tarief regelen wij ook uw webhosting.

Responsive design

Responsive webesignGeoptimaliseerd voor elk apparaat!

Het aandeel internetverkeer via mobiele apparaten neemt in ongekend hoog tempo toe. Hierdoor ontstaat een grote verscheidenheid aan schermformaten en -resoluties.

Responsive website zijn geoptimaliseerd voor elk apparaat en schermformaat. Of je een responsive website nu bekijkt op een pc, tablet of smartphone; de website anticipeert op het type apparaat en met name het schermformaat waarmee je de site bezoekt. 

In tegenstelling tot enkele jaren geleden, is er vandaag de dag geen standaard schermformaat meer waarop een ontwerp wordt gebaseerd. Uw website moet optimaal getoond worden en functioneren op al deze verschillende schermen. 

Sociale mediaSociale media

Ook voor bedrijven!

Sociale media is een algemeen bekend begrip geworden en we horen steeds meer over sociale media in het nieuws. Bij sociale media kunt u denken aan bij voorbeeld Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube enz. 

Sociale media zijn de manier om uw doelgroep snel en gemakkelijk te bereiken. Er zijn verschillende redenen waarom sociaal media aan te raden zijn. Het gebruik van sociale media maakt uw bedrijf bijvoorbeeld beter vindbaar door zoekmachines als Google. Daarnaast kan de interactie met de klant aangaan om producten en diensten te promoten. Sociale media zijn zeer geschikt om netwerken aan te leggen en voor een persoonlijk klant contact.

 

 

Een gebruiksvriendelijk website zorgt voor meer bezoekers op uw website en bezoekers zullen langer blijven.

Om een website op internet te kunnen plaatsen, heeft u een domeinnaam en bestandsruimte nodig.

SEO (in het Engels; search engine optimization of SEO) in het nederlands vertaald als zoekmachina optimalisatie.

Webhosting : Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen.

Uw website moet optimaal getoond worden en functioneren op verschillende apparaten met verschillende schermformaten, als smartfone, tabblets en of een normale pc. Dit noemen we een responsive websing.
Vormgeving, Website, webdesign, webwinkel, webshop, webbureau, SEO, Zoekmachinaoptimalisatie, Webontwerp, webhosting, Weppagina, blog laten maken, Grafische vormgeving, grafisch ontwerper.