Pogona Vitticeps

Baardagaam/Bearded Dragon

Zoeken

Amalgation

Deze website is mede mogelijk gemaakt door Amalgation Webdesign.

Volg ons

Volg ons op Facebook of You Tube en bekijk meer van onze baardagaam video´s. 

Facebook: Baardagamen You Tube: Baardagamen

Uw advertentie

Advertentie ruimte

 

Plantjes voor de baardagaam

Golliwoog

In Duitsland werd ontdekt dat dit plantjes graag door vele diersoorten wordt gegeten (zoals, konijnen, knaagdieren, vogels, schildpadden enz.). De oorsprong van de Golliwoog ligt in zuid Amerika. Daar word de plant mede door zijn ietwat bittere smaak, en de mogelijkheid veel water op te slaan, door de inheemse dieren graag gegeten.

Een onafhankelijk instituut van diervoerders onderzocht de Golliwoog op zijn inhoudsstoffen, en onder toezicht van dierenartsen werden er voedertesten gedaan bij verschillende dieren. Bij alle dieren kwam na het eten van Golliwoog de volgende uitslag; Na opname van Golliwoog toonde zich bij de dieren een ongestoorde, gezonde en evenwichtige balans.

Golliwoog is in meerdere opzichten een verrijking en aanvulling op het menu van verschillende reptielen.  Mede door de hoge vochtinhoud, natuurlijke vitamines en mineralen is het een gezonde en natuurlijke voeding. Daarnaast kunnen de dieren veel plezier beleven aan het eten (stuk trekken) van dit plantje. Het is gelukkig ook een makkelijk te onderhouden plant.

Er zijn meerdere planten die men kunt kweken die gevoerd kunnen worden aan baardagamen. Er groeien zelfs planten en onkruid in de tuin en tussen het gras, die aan baardagamen gegeven kunnen worden. (zie voederlijst).

 

Golliwoog

new nike football boots 2012 2017 - 002 - Nike Air Max 270 ESS Ανδρικά Παπούτσια Γκρι / Λευκό DM2462 | Asics Gel-Lyte XXX Shoe Palace Japan - 1201A209-400

 

 

 Deze website is mogelijk gemaakt door Amalgation webdesign / E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Amalgation 2015: All rights reserved