Pogona Vitticeps

Baardagaam/Bearded Dragon

Zoeken

Amalgation

Deze website is mede mogelijk gemaakt door Amalgation Webdesign.

Volg ons

Volg ons op Facebook of You Tube en bekijk meer van onze baardagaam video´s. 

Facebook: Baardagamen You Tube: Baardagamen

Uw advertentie

Advertentie ruimte

 

Amalgation webdesign

Meer over ons

Hier op deze website hebben wij alle informatie die u moet weten over Baardagamen voor u samen gebundeld. Sommige informatie sites kunnen elkaar zelfs tegenspreken. Let dus altijd op en volg je eigen intuïtie.

Vanaf februari 2005 houden wij met veel plezier Baardagamen. Tijdens deze jaren hebben wij veel geleerd over deze dieren. Enkele jaren terug hebben wij ook een aantal legsels uit laten komen. Omdat er momenteel een overschot aan deze dieren is hebben wij er voor gekozen om niet te fokken met onze dieren. Beter is dat deze zwerfdieren een goed huis krijgen.

Het was echter wel heel mooi om het hele proces mee te maken van bevruchting tot de geboorte en het opgroeien naar volwassen schap.

Mocht u van plan zijn om een Baardagaam aan te schaffen of heeft u een Baardagaam en heeft u een vraag dan kunt u deze altijd stellen via het contact formulier.

Amalgation webdesign

Amalgation webdesignDeze website is mogelijk gemaakt door Amalgation webdesign. 

Heeft u al een eigen website? Het internet is tegenwoordig zeer belangrijk om te netwerken en is immers niet meer weg te denken. Amalgation helpt u graag bij het opzetten van een professionele, snelle en gebruiksvriendelijke website en/of webshop.

Heeft u ook interesse in het maken van uw eigen website? Neem dan contact op met ons of neem een kijkje op onze website; www.amalgation.nl

air-jordan-4-retro-cement-x-new-era-chicago-bulls-sneaker-hook-up-hat | Giftofvision , Streetwear, Sneaker News and Release Dates

 

 

 Deze website is mogelijk gemaakt door Amalgation webdesign / E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Amalgation 2015: All rights reserved